4 Unitats per a entendre l’electricitat.

Es tracta d’un projecte realitzat per Nacho Andrada Conde i Jose Luis Pinedo Lillo, professors de secundaria, i que preten mostra-nos d’una manera atractiva els conceptes bàsics de la electricitat.

El projecte s’estructura en 4 unitats didàctiques en les que els contiguts es presenten mitjançant unes fitxes amb animacions flash, moltes d’elles interactives. Per a que tingueu una idea del abast dels seus continguts, vos puc dir que es comença en la configuració electrònica del àtom per acabar en la associació de resistències en sèrie i paral·lel. Al final de cada unitat es proposa un exercici d’avaluació en format pdf.

Si em permeteu la meua opinió, jo estic convençut que aquest tipus de format d’unitat didàctica és molt més “digerible” per l’alumnat que el format convencional, i amb aquest adjectiu englobe altres, com per exemple, comprensible, aclaridora i anema. Es clar que per al complet asoliment dels conceptes es requerix una serie d’activitats o exercicis complementaries, però com a mètode per a introduir els conceptes bàsics, crec que és uns dels millors. Ací, es podria aplicar la dita tan coneguda de “més val una imatge que mil paraules”, a la que jo afegiria “i sí és en moviment millor”.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Electricitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s